VLINDERZICHT CULEMBORG

Het plan Vlinderzicht maakt onderdeel uit van Parijsch-Zuid en is gelegen op de hoek van de Vlinderlaan / Distelvlinderlaan. Parijsch-Zuid is samen met winkelcentrum Parijsch gelegen aan de zuidzijde van de Prijsseweg. Op slechts enkele minuten loopafstand bevindt zich het gezellige en knusse winkelcentrum Parijsch. Dit centrum biedt de toekomstige bewoners een breed scala aan diverse voorzieningen binnen handbereik Ideaal dus voor uw dagelijkse boodschappen.

Een veelvoud aan appartementtypen

De 50 appartementen van het plan zijn onder te verdelen in een flink aantal verschillende appartementtypen. Elk type heeft daarbij zijn eigen specifieke eigenschappen. Zo kan er een keuze worden gemaakt uit twee-, drie- en zelfs een aantal vierkamerappartementen. Dit levert dus niet alleen veel variatie in de verschillende woningplattegronden, maar versterkt tevens het zeer gevarieerde gevelbeeld. Het merendeel van de appartementen wordt voorzien van een heerlijke buitenruimte in de vorm van een balkon, loggia of zelfs een heus (dak)terras. Afhankelijk van de situering van het appartement kunnen de bewoners hier optimaal genieten van het uitzicht, de zon, het binnengebied of de prachtige omgeving.

Comfort staat hoog in het vaandel. Het comfort, de luxe en de veiligheid van de toekomstige bewoners waren de belangrijkste uitgangspunten bij de verdere uitwerking van het plan.

Afhankelijk van het type beschikken de appartementen over een royale living met een ruime (eet)keuken. Verder zijn de appartementen voorzien van één, twee of zelfs drie slaapkamers, een luxe badkamer (met hoogwaardige afwerking qua sanitair en tegelwerk) en een inpandige bergruimte (m.u.v. type E / Es). Tevens beschikken alle appartementen nog over een extra berging in de onderbouw (nabij de parkeervoorzieningen).

Parkeren op de eerste rang

Onder de appartementen bevindt zich een halfverdiepte stallinggarage. Deze stallinggarage biedt ruimte aan 76 parkeerplaatsen. Dat betekent dat aan ieder appartement beschikt over één of twee parkeerplaatsen in deze afsluitbare (en dus sociaal-veilige) stallinggarage. De toegang tot deze stallinggarage wordt geregeld middels een geautomatiseerd hekwerk dat middels een kaart/afstandsbediening kan worden geopend. Vanuit deze parkeerkelder kunt u, met een van de twee liftinstallaties, uw appartement bereiken.

Koopsommen: v.a. € 271.000 tot € 316.000 v.o.n.

VERKOCHT